Az 1980-as évek elején hatalmas technológiai áttörések előtt állt a világ. Megjelentek a személyi számítógépek és a lézerlemez - ami akkor még nem CD és DVD, hanem Laserdisc formájában létezett.

Természetesen a jövő készülékeit kézenfekvő volt a sci-fi műfaj sztárjaival reklámozni, de James Bond és még sokan mások is kaptak feladatot, persze tisztes díjazás ellenében - gondolom. A nyitóképen láthatjuk amint Roger Moore tart kezében egy Spectravideo SV-318 számítógépet.

William Shatner - Kirk kapitány - a legendás Commodore cég reklámarca volt. Dr. Spock, vagyis Leonard Nimoy pedig a Laserdisc rendszert mutatja be a lenti videón.

Popsztárok sem maradhattak ki a kampányokból, lentebb Debbie Harry demonstrálja  Commodore Amiga PC grafikus tulajdonságait Andy Warhol társaságában.

Rajtuk kívül még olyan személyiségek népszerűsítették a jövő technológiáit, mint Isaac Asimov (lenti kép TRS-80), Bill Gates, Bill Bixby, Bill Cosby, Gene Kelly, Bill Murray (zárókép) és korabeli aktuális sorozatsztárok.